Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği'nce (AFAD) açılan 13 Kare Fotoğraf Günleri sona erdi.

        Kapadokya bölgesine fotoğraf gezisine giderken 23 yıl önce Pozantı yakınlarında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 13 AFAD üyesi fotoğrafseverin anısına 26 Kasım1 Aralık 2018 tarihleri arasında"13 Kare Fotoğraf Günleri" adı altında etkinlik haftası düzenledi.

        Çeşitli fotoğrafçıların gösterilerinin yapıldığı etkinlik haftası AFAD üyelerinin fotoğraflarından oluşan "Yol Öyküleri" karma fotoğraf sergisi etkinliği ile ABD Adana Konsolosu Alejandro Hoot Baez'in de katılımıyla fotoğraf günleri etkinliklerinin finalini gerçekleştirdi.

        AFAD Başkanı Sefa Aydoğan, "1 haftadır devam eden 13 Kare Fotoğraf Günleri etkinliklerimize gösterileri ve fotoğraflarıyla katılan, bu faaliyetlerimizde bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler