Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’nın Kozan ilçesinde bir lisede Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sözünden etkilenerek gözetmensiz sınav gerçekleştirildi.

        Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un 20182019 Eğitim Öğretim Yılı Açılış töreninde yaptığı konuşmada, "İsterim ki bir okul çıksın, biz gözetimsiz sınav yapıyoruz, bizim öğrencilerimiz ahlakın timsalidir desin, aklı ve kalbi birleştirsin” sözünden esinlenen Kozan Fatih Anadolu Lisesi okul öğretmenleri ve idaresi tarafından 9. ve 10. sınıflara yönelik düzenlemiş olduğu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavını gözetmen öğretmensiz gerçekleştirdi.

        Sınıftan sorumlu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Dürdane Kondakçi sınav öncesinde öğrencileri ile görüşerek onlara güvendiğini söyledi ve öğrenciler ise sınav süresi boyunca ahlaklı davranacakları sözünü verdiler.

        Gözetmen öğretmensiz sınava giren öğrencilerin gözetmensiz sınav denemesinin başarı ile gerçekleştiği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler