Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde kar yağışı sonrası aşırı buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi. Engelli ve hamile memurlar da 1 gün idari izinli sayıldı.

        Tufanbeyli ilçesinde bir haftadır devam eden kar yağışı ve soğuk hava yaşamı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışının ardından aşırı soğuk nedeniyle buzlanma meydana geldi. Daha sonrasında ise hafif kar yağışı ve tipi çıkınca buzlu yolların karla kaplanmasıyla gizli tehlike oluştu. Bu nedenle Tufanbeyli Kaymakamlığı, taşımalı eğitime 3 Ocak 2019 günü ara verildiğini duyurdu. Kaymakamlık ayrıca aşırı kar ve buzlanma nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için hamile ve engelli memurların da 3 Ocak 2019 günü idari izinli sayılacaklarını duyurdu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler