Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren, yayla sezonu başlamadan önce Kızıldağ yolunun bakımını yaptıran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

        Eren, Kızıldağ Yolu bakımını yapan yol ekiplerin çalışmalarını izlerken yaptığı açıklamada, “Adana Büyükşehir Belediye ekipleri Kızıldağ yolunda dün itibariyle kısıtlı imkanlarla bozuk olan satıhların tamiratına başladı. Bayram öncesi sanırım Kızıldağ Yaylasına kadar sorun kalmayacak. Bu vesileyle yol yapım çalışmasında bulunan emekçi kardeşlerimizi ziyaret edip kolaylıklar diledik. Yol çalışması hakkında bilgi aldık” dedi.

        CHP Karaisalı ilçe Başkanı Mustafa Eren, Zeydan Karalar’ın Karaisalı'ya gösterdiği ilgiden dolayı ayrıca çok teşekkür ettiğini belirterek, “Karaisalı bölgesinde yapılması gereken o kadar bozuk yol var ki bunları biliyoruz, bunları da imkanlar ölçüsünde en kısa zamanda halletmeye çaba göstereceğiz” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler