Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentteki uyuşturucunun üretim, satış ve kullanım zincirlerinin tümünü kıracaklarını söyledi.

        Bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında madde kullanımı açısından risk arz eden alanlara ve park alanlarına güvenlik kamera sisteminin kurulması hususunda yapılacak çalışmalar, Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında düzenlenen toplantı ile değerlendirildi.

        Vali Demirtaş, bağımlılıkla mücadele çalışmalarının kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları iş birliğiyle hız kesmeden devam ettiğini dile getirdi. Sağlıklı bir toplum ve aydınlık bir gelecek kurma yolunda bağımlılıkla mücadelenin önemine değinen Vali Demirtaş, kentte uyuşturucunun üretim, satış ve kullanım zincirlerinin tümünü kıracaklarını ve bu maddelerin gençlerin hayatını karartmasına müsaade etmeyeceklerini sözlerine ekledi.

        İlçe kaymakamları ve ilgili diğer yetkililerin katıldığı toplantı, uyuşturucu madde kullanımı açısından riskli park ve rekreasyon alanlarının değerlendirilmesi ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler