Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’da polislerce yakalamalı, hacizli, tescilsiz motosikletlere yönelik yapılan uygulamada 82 motosiklet ve elektrikli bisiklet trafikten men edilirken, sürücülere toplamda 117 bin 339 TL para cezası uygulandı.

        Adana Emniyet Müdürlüğünce yakalamalı, hacizli, tescilsiz motosikletlere ve trafik kurallarına uymayan sürücülere yönelik, Asayiş Şube Müdürlüğü ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden toplam 52 personelin katılımıyla uygulama gerçekleştirildi.

        412 şahsın GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgulamasının yapıldığı uygulamada, 356 motosiklet ve elektrikli bisiklet kontrol edildi. Yapılan uygulamada 38 motosiklet trafikten men edilirken, 82 motosiklet ve elektrikli bisiklet için toplamda 117 bin 339 TL para cezası uygulandı.

        Trafikten men edilen motosikletler yapılan işlemlerin ardından çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler