Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde'de Pazartesi günü geçirdiği trafik kazasında yaralanan Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, kızları Elif Aybüke Karabörk ve Fatma Nezihe Karabörk'ün tedavilerine Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde devam edilecek.

        Emniyet Müdürü Karabörk’ün kızları Elif Aybüke ve Fatma Nezihe’nin Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı’na sevk edildiler. Kızlarını yalnız bırakmak istemeyen Müdür Karabörk'ün de Balcalı Hastanesi'ne getirildiği öğrenildi.

        Olayın geçmişi

        Kamil Karabörk yönetimindeki otomobil, NiğdeBor karayolu TOKİ kavşağında Süleyman Şahin'in kullandığı tankerle çarpıştı. Kazada, Karabörk'ün eşi Zuhal Karabörk olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan Emniyet Müdürü Karabörk ile kızları Elif Aybüke Karabörk (23) ve Fatma Nezihe Karabörk (34) ile Mehmet Ali Kazgı (26), Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler