Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, “Gaziler Günü” nedeniyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

        Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Adana Şubesi’nce gerçekleştirilen törende, şehit olan asker ve onun için ağlayan evlatlarının canlandırıldığı tiyatro oyunu Optimum ziyaretçilerine duygu dolu anlar yaşattı. Gazilerin alkışlarla karşılandığı törende, hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı coşkuyla seslendirildi.

        Ziyaretçilere Türk bayraklarının dağıtıldığı program kapsamında, 18 sanat dalında yapılmış Atatürk ve Türk Bayrağı tablolarının yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.

        Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Adana Şubesi Başkanı Gazi Mehmet Ali Bakır, serginin açılışındaki konuşmasında, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını siper eden ve bu yüzden gazi olan kahramanları kutladı. Başkan Bakır, derneğin gönüllüsü Adanalı genç Ferdi Naynal tarafından bağışlanan 18 sanat dalında yapılmış Atatürk ve Türk bayrakları tablolarının bulunduğu sergiye ev sahipliği yapan yetkililere teşekkür etti.

        Serginin ardından gazilere mini bir tiyatro oyunu sergilendi. Şehit olan asker ve onun için ağlayan evlatlarının canlandırıldığı tiyatro oyunu ziyaretçilere duygu dolu anlar yaşattı. “Vatan Uğruna” adlı oyunda iki kız çocuğu, şehit babalarının başında ağlarken, şehirler için yazılmış şiirler seslendirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler