Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’nın Kozan İlçesinde bir dönem Kozan Lisesi’ne damga vuran isimlerden olan ve okulun onursal müdürü seçilen Merhum Talat Dağlı, vefatının 15. Yıl dönümünde Kozan Asri Mezarlığı'ndaki kabri başında dualarla anıldı.

        Kozan Lisesi Okul Müdürü Levent Tetik, okul öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen anma programında öğrenciler merhum Talat Dağlı’nın kabri başında dualar okudular.

        Okul Müdürü Levent Tetik ise, her yıl olduğu gibi bu yılda bir dönem Kozan Lisesi’ne damga vuran okullarının onursal müdürü merhum Talat Dağlı’yı andıklarını belirterek merhum müdür Dağlı, hakkında öğrencilere bilgi verdi. Anma programına katılan öğrenciler de merhum Talat Dağlı’nın kabrine yanlarında getirdikleri çiçekleri bıraktılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler