Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından '2 Ekim'de Hepimiz Yaya Geçitlerindeyiz' kampanyası, Vali Mahmut Demirtaş ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş tarafından Adana'da da başlatıldı.

        İçişleri Bakanlığımı tarafından `Yaya Öncelikli Trafik Yılı´ kapsamında ülke genelinde 2 Ekim 'de 13.0015.00 saatleri arasında 20 bin polis yaya geçitlerinde nöbet tuttu. Yaya güvenliğini sağlamak amacıyla başta okullar olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşları hizmet binalarının önünde ve diğer yaya geçitlerinde araç sürücüleri ve vatandaşlara broşürler dağıtıldı. Adana Valiliği önünde yapılan denetimlere Vali Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jardarma Komutanı Gazi Demir ve kent protokolü katıldı. Sürücülere ve vatandaşlara 'yaya' güvenliği hakkında hazırlanan broşürleri dağıtan Demirtaş, karşıdan karşıya geçenleri dikkatlı olmaları yönünde uyardı. Demirtaş, "Bakanlığımız tarafından başlatılan projeyi son derece önemsiyoruz. Öncelik yayaların ama yinede hem sürücülerimiz hem vatandaşlarımız trafikte dikkatli olmak zorunda" dedi.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler