Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’nın Ceyhan ilçesinde sabah erken saatlerde yol kenarında cesedi bulunan Mehtap Ateş’in kamyon çarpması sonucu hayatını kaybettikten sonra üstünden başka araçların geçtiği ortaya çıktı. İhtiyaç gidermek için aracından inen kadını bekleyen şahsın, “Uzun süre bekledim gelmedi. Ben de başka bir araçla döndü diye düşündüm” şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

        Olay, saat 06.00 sıralarında D 400 karayolu Çakaldere mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre Mehtap Ateş, erkek arkadaşı ile buluşmak için Konya’dan Adana’nın Ceyhan ilçesine geldi. Burada platonik aşkı Murat A.’yı telefonla arayan Ateş, “Ben Ceyhan’a geldim. Otelde görüşelim” dedi. Bunun üzerine Murat A.’da “S. isimli arkadaşımla geliyoruz” diyerek genç kadının kaldığı otele geldi.

        Murat A., arkadaşı S. ve Mehtap Ateş, bir otomobile binerek şehir merkezine doğru hareket etti. Bir süre sonra Mehtap Ateş, tuvalet ihtiyacının olduğun söyleyip, arkadaşından otomobili durdurmasını istedi. Araçtan inip, uzaklaşan Ateş, geri dönmedi. Otomobilde bekleyen Murat A. ve arkadaşı, Ateş’in başka bir araçla gittiğini düşünerek Ceyhan’a doğru dönüşe geçti.

        Murat A. bu sırada kaza mahallinden geçerken gördüğü cesedin arkadaşı Mehtap Ateş’e ait olduğunu kıyafetlerinden tanıdı. Olay yerine gelen ekipler de genç kadının ceset parçalarını topladı. Polis Murat A.’nın ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

        Murat A.’nın ise ifadesinde, arkadaşına kamyon çarptığından dolayı cesedinin parçalandığını iddia ettiği öğrenildi.

        Öte yandan Mehtap Ateş’e kamyon çarptıktan sonra çarpan başka bir otomobil Adana Havalimanı’nda bulundu. Otomobil incelenmek üzere Adana Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekilirken, otomobil sahibinin İstanbul’a gittiği öğrenildi. Genç kadına ilk çarpan kamyonu arama çalışmaları ve olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.

        Genç kadının cenazesinin de Adana Adli Tıp Kurumu morgunda olduğu ve yakınlarının başvuruda bulunmadığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler