Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA'nın Yüreğir ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Günü´nü evlilik tarihi olarak belirleyenler, nikah salonunu doldurdu. Günde ortalama 9 nikahın kıyıldığı Yüreğir´de 14 Şubat´ta bu sayı 24´e yükseldi.

        14 Şubat Cuma günü Yüreğir Belediyesi´nden Sevgililer Günü için randevu alan 24 çiftin nikahı kıyıldı. Evliliğe özel günde adım atan çiftlerden 9'unun nikahını Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir kıydı. Başkan Kocaispir, ilk olarak 14 Şubat günü 10.30´da nikah randevusu alan ve aynı zamanda doğum günü olan Fadime Canpolat (24) yaşındaki ile Tolga Yiğittaş (28) çiftinin nikahlarını kıydı. Başkan Kocaispir, gün boyu süren nikahlarda evlenen çiftlere 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler