Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA, (DHA)ADANA ve Hatay'da MİT TIR'larının durdurulmasıyla ilgili davada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı, olayı organize ettikleri öne sürülen FETÖ/PDY'nin 11 sivil imamı ile eski bir tuğgeneralin de aralarında bulunduğu 50 sanıktan 27'sinin 5 yıl ila ağırlaştırılmış müebbede kadar değişen hapis cezalarına çarptırılmasını talep etti.

        Adana ve Hatay'da MİT TIR'larının durdurulmasıyla ilgili 12'si tutuklu 50 sanığın yargılandığı davanın duruşmasına 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Olayı organize ettikleri öne sürülen FETÖ/PDY'nin 11 sivil imamı ile eski bir tuğgeneralin de aralarında bulunduğu sanıkların yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, 27 sanığın 5 ila ağırlaştırılmış müebbede kadar değişen hapis cezalarına çarptırılmasını talep etti.

        Gizlilik kararı olan davanın duruşması ertelendi.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez

        2020-07-06 15:49:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler