Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Hükümet Konağı bahçesine 15 Temmuz şehitleri anısına çam fidanı dikildi.

        Tufanbeyli Kaymakamlığı ve Tufanbeyli Orman İşletmesi koordinasyonunda gerçekleşen programa Kaymakam Ömer Sevgili, Belediye Başkanı Remzi Ergü, Tufanbeyli Adliyesinde görev yapan hakimler, kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

        Fidan dikim etkinliği sonrası konuşan Kaymakam Sevgili, “Her ne sebeple olursa olsun vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimiz ve aileleri için ne yapsak karşılığını veremeyiz. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anarken, vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan aziz milletimizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler