Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rüşan Anıl ATAR/ADANA, (DHA)ADANA'da, kimliği belirsiz 3 kişi, tartıştıkları Faruk Y.'yi, göğsünden ve koltuk altından bıçakladı. Kaçan 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatılırken, ağır yaralanan Faruk Y. hastaneye kaldırıldı. 

        Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Seyhan Caddesi´ndeki Zübeyde Hanım Parkı´nda meydana geldi. İddiaya göre, Faruk Y., 3 kişiyle henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce bir kişi, Faruk Y.'yi göğsünden ve koltuk altından bıçakladı. Faruk Y.'nin kanlar içinde yere yığıldığını gören şüpheliler, Taş Köprü'den kaçtı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı Faruk Y., Çukruova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olayı gerçekleştiren şüphelilerin kimliklerini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlatırken, tedavi altına alınan Faruk Y.'nin hayati tehlikesini bulunduğu bildirildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Rüşan Anıl ATAR

        2020-08-13 18:46:13

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler