Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da 15 ilçenin tamamında kongrelerini tamamladı.
Son ilçe kongresi Karataş’ta yapıldı, İsmail Arıcı ‘MHP Karataş İlçe Başkanı’ seçildi. Divan Başkanlığı’nı MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk’ün üstlendiği ve korona virüs sebebiyle alınan tedbirler kapsamında açık havada gerçekleştirilen kongreye, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı korkut da katıldı.
MHP, Adana’daki 15 ilçede tüm kongreleri birlik ve beraberlik ruhu içinde başarıyla gerçekleştirdi. Tamamlanan kongreler sonucunda ilçe başkanları şu isimlerden oluştu:
Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli, Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, Karataş İlçe Başkanı İsmail Arıcı, Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Aladağ İlçe Başkanı Bayram Kabak, İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, Yumurtalık İlçe Başkanı Halim Özyürek, Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk, Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir ve Tufanbeyli İlçe Başkanı Haydar Dömek.
“Tek yürek, tek ses olduk”
İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından açıklamada bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Tüm başkanlarımızı, yöneticilerimizi ve tercihini sandığa yansıtan delegasyonu tebrik ediyorum. İlçe kongrelerimizi birlik ve beraberlik ruhuyla gerçekleştirdik. Tüm ilçelerimizde tek ses, tek yürek olduk ve her yerde tek adayla tek liste çıkardık. Böylesine güçlü bir kaynaşma, böylesine güçlü birliktelik her siyaset kurumuna nasip olmaz. Vatandaşlarımızın teveccühüyle Adana’da mevcut gücümüzü artırarak ilerliyoruz. Büyükşehir Belediyesi’ni ve diğer ilçeleri de kazanmak suretiyle bahane değil,
hizmet üreten bir anlayışı hakim kılacağız” dedi.
“Hedefimiz daha güçlü bir Türkiye”
Başkan Avcı, “Hiçbir beşeri hesabı olmadan canımızdan aziz bildiğimiz Türk milletinin birliği, huzuru için çalışan ve bu uğurda beş bin şehit veren tek siyasi hareketiz. Yerelde vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler ve imkanlar sunmanın gayretini verirken, genelde de Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde ‘Önce ülkem ve milletim’ şuuru içinde sarsılmaz bir iradeyi temsil ediyoruz. Hedefimiz daha güçlü, daha mutlu, daha huzurlu bir Türkiye’dir ve inanıyoruz, başaracağız” şeklinde konuştu.
-
Son Dakika
-
Canlı Yayın
- Gündem
- Ekonomi
-
Dünya
- Spor
- Magazin
-
Kadın
-
Soru Bankası
- Sağlık
-
Yazarlar
-
Yaşam
-
Çocuk
- Teknoloji
-
Kültür Sanat
-
Gastro
-
Röportajlar
-
Grafik Haber
- Galeri
- Video
- Akıl Oyunları
-
Yerel Haberler
- Servisler
- Portallar
-
Hafta Sonu
- 7x24
-
Vefat
-
Künye
Copyright © 2020 - Tüm hakları saklıdır.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.