Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rüşan Anıl ATAR/ADANA, (DHA)ADANA´da bir depo ve araçta yapılan aramalarda piyasa değeri 1,6 milyon TL olan gümrük kaçağı 878 cep telefonu ele geçirildi, 2 şüpheli, mahkemece tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında, merkez Seyhan ilçesinde depo olarak kullanılan bir eve baskın düzenledi. Evde yapılan aramalarda, portmanto arkasında gizli oda bulunduğu tespit edildi. Odada yapılan aramada çok sayıda gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi.

        Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolundaki polis uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramalarda da çok sayıda gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

        Her iki çalışmada toplam piyasa değeri 1 milyon 600 bin TL olan gümrük kaçağı 878 cep telefonuna el koyan ekipler, konuyla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

         DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Rüşan Anıl ATAR

        2020-09-27 12:17:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler