Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana)(DHA)ADANA'nın Ceyhan ilçesinde tarım işçisi ailenin içinde bulunduğu otomobile kamyonet çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 7 kişi yaralandı.

        Kaza, Ceyhan Asri Mezarlık yanındaki Ceyhun Kent Kavşağı´nda meydana geldi. İddiaya göre Adnan Menderes Bulvarı´nda otogar yönüne doğru ilerleyen İbrahim Çiftçi (18) yönetimindeki 01 F 3661 plakalı otomobile, kavşaktan dönüş yapan Ahmet A. yönetimindeki 31 V 1194 plakalı kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil takla attı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada otomobilin sürücüsü İbrahim Çiftçi ile aynı aileden Gülbahar (41), Halil (9), Zekiye (17), Özlem (14), İsmail (12) ve Can Ahmet Çiftçi (7) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Ceyhan Ceyhun ÖZER

        2020-10-11 18:30:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler