Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökhan KESKİNCİ/ADANA (DHA)ADANA'da yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele ile ilgili getirilen kısıtlamalar kapsamında restoranlar, masa servisini kaldırıp, paket servisine başladı. 

        Yurt genelinde olduğu gibi Adana'da da koronavirüsle mücadelede yeni alınan kısıtlamalar, saat 20.00'de başladı. AVM'ler, market, berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin saat 20.00 itibarıyla kapandığı kentte, yeme-içme yerleri ise masalarını kaldırarak, sadece paket servisi yapmaya başladı. Restoran işletmecisi İsmail Çalıkıran, zor günlerde halkın yanında olduklarını, telefonla gelen ve online yapılan siparişleri en kısa sürede müşterilerine ulaştıracaklarını aktardı. Kısıtlamaların işlerini olumsuz etkilediğini ancak sipariş veren müşterilere çiğ köfte ve ayran gibi ikramlarda bulanmaya devam edeceklerini anlatan Çalıkıran, "Halka bu zor günlerinde hizmet vermeyi boynumuzun borcu olarak görüyoruz" dedi. 

        Küçük restoranında kokoreç ve midye satan Güngör Güler ise kısıtlamalar ile mekanda müşteri ağırlayamadıklarını fakat telefonla gelen ve online yapılan siparişleri müşterilerine ulaştırmaya devam ettiklerini kaydetti. 

         DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez Gökhan KESKİNCİ

        2020-11-21 00:08:01

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler