Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anıl ATAR/ADANA, (DHA)ADANA Yumurtalık ilçesinde polis ekipleri, babaannesiyle yaşayan ve büyüyünce polis olmak isteyen Tuğba Tosun'u (12) ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi. Hayalini kurduğu polis üniformasını giyen Tuğba, polis aracına binerek tur attı.

        İlçeye bağlı Dervişiye Mahallesi´nde yaşayan Tuğba Tosun henüz 4 yaşındayken annesi, tartıştığı üvey babasını öldürdü. Annesi cezaevine giren Tuğba, babaannesine teslim edildi. İçe kapanık bir çocuk olan Tuğba´nın babaannesi, Yumurtalık Emniyet Müdürlüğü´ne giderek, torununun büyüyünce polis olmak istediğini ve onu ziyaret etmelerini istediğini söyledi. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürü Doğan İnci´nin talimatıyla Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ile Yumurtalık Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tuğba´yı evinde ziyaret etti. Polisler, Tuğba´ya çeşitli oyuncaklar, kitaplar ve hayalini kurduğu polis üniforması hediye etti. Polisleri görünce büyük mutluluk yaşayan Tuğba, "Ben de büyüyünce polis olmak istiyorum. Geldiğiniz için teşekkür ederim" dedi. Üniformasını giyen Tuğba, polis aracına binerek tur attı.DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez Anıl ATAR

        2021-02-26 09:32:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler