Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yusuf KANTARLI/ADANA, (DHA)ADANA´da eski eşi Ayşe A.´nın evine gelen Sezai Ö., eski eşinin birlikte yaşadığı öne sürülen Cem A. tarafından bacağından tabancayla vurularak yaralandı. Cem A. kaçarken, Ayşe A.´nın ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

        Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'ndeki bir apartmanın 5´inci katında meydana geldi. Sezai Ö., sabah saatlerinde eski eşi Ayşe A. ile konuşmak için evine gitti. Evde, Ayşe A.´nın birlikte yaşadığı öne sürülen Cem  A. ile Sezai Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cem A., yanında bulunan tabanca ile Sezai Ö.'yü iki bacağından vurarak olay yerinden kaçtı. Ayşe A.´nın ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Sezai Ö., ambulansla Adana Şehir ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Polis ekipleri silahlı saldırıyı gerçekleştiren Cem A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Yusuf KANTARLI

        2021-03-04 14:23:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler