Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA, (DHA)GALATARASAY'ın eski futbolcusu ve eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, uçakla geldiği memleketi Adana'da, havalimanında bir kişiyle tartıştı. Çevredekilerin araya girdiği tartışmada Hasan Şaş, güçlükle sakinleştirildi.

        Olay, 16 Mart günü öğle saatlerinde meydana geldi. İstanbul'dan kalkan uçakla memleketi Adana'ya gelen Hasan Şaş'ın iddiaya göre havalimanı çıkışında telefonu çaldı. Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal'ın ölüm haberini alan Hasan Şaş, duygusal anlar yaşadı. Çevredekilerin verdikleri bilgilere göre aldığı haberle büyük üzüntü yaşayan Şaş, terminalin gelen yolcu çıkış kapısındaki taksilerin olduğu bölgede karşılaştığı bir kişiyle tartışma yaşadı. Karşılıklı atışma kavgaya dönüştü. 

        İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR

        Bu sırada çevredeki vatandaşlar, Hasan Şaş'ı yatıştırmaya çalıştı. Vatandaşlar, Hasan Şaş´ı kendisini bekleyen otomobile kadar götürdü. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntüledi.

        SOSYAL MEDYA HESABINDA PAYLAŞTI

        Hasan Şaş, dün, Erhan Önal'ın fotoğrafıyla birlikte yaptığı paylaşımda "Bugün Adana´ya geldim uçaktan indiğimizde acı haberi aldım; iki Galatasaraylı arkadaşımla sohbet ediyordum, çok üzüntülüydüm Erhan abi ölmüş dedim, 'o kim?' dediler. Uzun lafın kısası, futbolcu iki defa ölür birincisi futbolu bıraktığında, ikinci öldüğünde, en azından seni unutmayan bir kardeşin var. Mekanın cennet olsun ben seni unutmayacağım" ifadelerini kullandı.DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez Akif ÖZDEMİR

        2021-03-18 10:47:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler