Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’da Yüreğir Belediyesi, yarın oynanacak olan BeşiktaşFenerbahçe derbisini Millet Bahçesi’nde kuracağı dev ekranlarda yayınlayacak.

        Yüreğir Belediyesi daha önce korona virüs kısıtlamaları nedeniyle zor bir süreç yaşayan vatandaşlar için Millet Bahçesi'nde ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliği düzenlemiş, ses getiren etkinlik çok beğenilmişti.

        Bu kez hafta sonu oynanacak BeşiktaşFenerbahçe derbisini Yüreğir Millet Bahçesi’nde kuracakları dev ekranlarda yayınlayacaklarını duyuran Yüreğir Belediyesi, sporseverlere sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile çağrı yaptı.

        Ses arabanın içerisinde olacak

        Tıpkı ‘Arabada Sinema Keyfi’nde olduğu gibi maçı dev ekranlarda izlemek isteyen sporseverler etkinliğe araçları ile katılabilecekler. Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde araçlarından inmeden dev ekranlardan maçı izleme şansına sahip olacak Adanalılar, maç esnasında yapılacak frekans duyurusu ile maçın sesini araçlarındaki radyolardan duyacaklar.

        Adanalıları ‘Arabada Derbi Keyfi’ne davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Biz tüm tedbirlerimizi aldık. Misafirlerimiz de zaten kendi araçlarında olacaklar. Hafta sonu için güzel bir etkinlik olacak. İyi olan kazansın. Tüm Adanalıları arabada derbi heyecanını yaşamaya davet ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler