Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anıl ATAR/ADANA, (DHA)ADANA´da sokakta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Nuhman Yücel´in (41), 19 yıl önce öldürdüğü Necati Değer´in imam nikahlı eşinden olan oğlu ve onun kuzenleri tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

        Olay, 9 Mart günü saat 15.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi´nde meydana geldi. Sokakta yürüyen Nuhman Yücel´e, arkasından yaklaşan 4 kişi tarafından tabancayla ateş açıldı. Mermilerin isabet ettiği Yücel, kanlar içinde yere yığılırken saldırganlar ise kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Yücel, kaldırıldığı özel bir hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

        Saldırganların yakalanması için çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü´ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Nuhman Yücel´in husumetli olabileceği kişiler üzerinde değerlendirme yaptı. Ekipler, Yücel´in 2002 yılında Necati Değer´i öldürdüğü, aldığı cezayı çekip, birkaç ay önce tahliye olduğunu belirledi. Araştırmayı bu yöne kaydıran ekipler, Necati Değer´in imam nikahlı eşinden olan oğlu olan Yılmaz Balık (29) üzerinde yoğunlaştı. Annesinin soyadını alan Yılmaz Balık, evine yapılan baskında gözaltına alındı. Balık´ı sorguya alan polis, cinayeti kuzenleri Veysi Balık (29), Abdulkadir Balık (34) ve arkadaşları Arda G. (22) ile gerçekleştirdiğini tespit etti. Bunun üzerine Veysi ile Abdulkadir Balık da gözaltına alındı, Arda G.´yi ise yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

        Emniyete götürülen şüpheliler, cinayeti Arda G.´nin işlediğini öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz Balık ile kuzenleri Veysi ve Abdulkadir Balık, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Anıl ATAR

        2021-03-22 10:41:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler