Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anıl ATAR-Can ÇELİK/ADANA, (DHA)ADANA´da gece saatlerinde üst geçide çıktıkları otomobili, merdivenlerden inişte korkuluğa sıkışınca bırakıp kaçan şüphelilerin Sefer Ş. ile İbrahim S. olduğu tespit edildi. Her ikisi de aracı kullanan kişinin kendisi olmadığını öne süren şüphelilere sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150'şer TL para cezası kesildi.

        Olay, dün saat 22.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi'nde meydana geldi. Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu´nda, Yenibaraj Mahallesi ile merkez Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi´ni birbirine bağlayan yaya üst geçidi üzerindeki otomobili görenler, büyük şaşkınlık yaşadı. İhbar üzerine olay yerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekibi, köprünün bir ayağındaki rampadan yukarı çıkarak ilerleyen otomobilin, diğer ayağındaki merdivenlerden inmeye çalışırken korkuluklara sıkıştığını belirledi. Ekipler, otomobili bırakıp giden kişilerin Sefer Ş. ile İbrahim S. olduğunu tespit etti. Polis, otomobili kimin kullandığını sordu, ancak iki arkadaş da sürücü olmadıklarını öne sürdü. Bu kişilere sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150'şer TL para cezası kesildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Anıl ATAR

        2021-04-21 15:20:19

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler