Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Can ÇELİK-Yusuf KANTARLI/ADANA, (DHA)ADANA´da, koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün saat 19.00´da yürürlüğe girecek 'tam kapanma' öncesi otogarda ve yollarda yoğunluk yaşandı.

        Kentte, salgın tedbirleri kapsamında 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında alınan tam kapanma kararının yürürlüğe girmesine saatler kala cadde, sokak ve karayollarında yoğunluk yaşanıyor. Kısıtlama öncesi memleketlerine gitmek isteyen çok sayıda kişi, otogarda yoğunluğa neden oldu. Bazı kişiler, bilet bulmakta zorlandı. Polis, tedbirlere ve sosyal mesafeye uyulması konusunda otogar ve çevresinde uyarılarda bulundu. Kentte ayrıca ana yollarda araç trafiği zaman zaman durma noktasına geldi.

        `BİLETİ ZOR BULDUM´

        Muğla´dan Batman´a gidebilmek için birden fazla aktarma yaptığını ve Adana´da da otobüs beklediğini ifade eden Revşen İnan, bileti zor bulduğunu kaydetti. Son güne kaldığı için pişman olduğunu belirten İnan, "Yoğunluk var. Gidene kadar 8-9 saatim gider ve biletlere toplamda 500 liram gider" dedi.DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez Can ÇELİK

        2021-04-29 15:34:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler