Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’nın Kozan ilçesinde tarihi Hoşkadem Camii’nde sivil toplum kuruluşlarında görev alan gönüllü gençler temizlik yaptı.

        Sivil toplum kuruluşlarında görev alan gönüllü gençler ellerinde süpürgeler, temizlik bezleri ve ilaçlarla tarihi Hoşkadem Camii’nde temizlik yaparak cami cemaatinin daha ferah ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için çalıştı. Gönüllü gençler tarihi camide halıları süpürdü, ayakkabılık ve kitaplıkları silerek temizledi, şadırvanı yıkayarak kuruladı. Etkinliğe gönüllü katılan gençlere tarihi Hoşkadem Camii İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz teşekkür etti. Etkinliğe öncülük eden isimlerden TÜGVA Kozan Temsilcisi Özgür Çoban ise tarihi Hoşkadem Camii’nde temizlik yapmanın kendilerine büyük bir mutluluk verdiğini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler