Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceyhan ÖZER/CEYHAN (Adana), (DHA) ADANA'nın Ceyhan ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve ekiplerin 2 saat süren müdahalesi ile söndürülen yangın, yaklaşık 4 hektarlık alana zarar verdi.

        Yangın, saat 16.00 sıralarında ilçeye bağlı Yellibel Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıktı. Ormandan alevlerin yükseldiğini görenler, durumu yetkililere bildirdi. Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı kara ve hava ekipleri, yangına müdahale ederken, itfaiye ekipleri de çalışmalara destek verdi. Karadan arazözlerle, havadan da helikopter ile yapılan müdahale ile yangın, 2 saatte söndürüldü. Ekiplerin bölgede yaptığı ilk incelemede, 4 hektarlık alanın zarar gördüğü belirlendi. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Ceyhan Ceyhun ÖZER

        2021-06-28 20:43:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler