Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Can ÇELİK/ADANA, (DHA)ADANA'da korsan taksicilik yapan Sefa S., (66) sarı renkli otomobiline müşteri gibi binen sivil polis tarafından suçüstü yakalandı. Sivil polise 'Beni yaktın' diye ağlayan Sefa S.'ye 8 bin 816 lira idari para cezası kesilirken, otomobili de 60 gün trafikten menedildi.

        Polis, kent merkezinde Sefa S.'nin 01 DMS 87 plakalı sarı renkli otomobili ile korsan taksicilik yaptığı ihbarını aldı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri şüpheliyi suçüstü yakalamak için operasyon düzenledi. Sivil bir polis memuru Seyhan ilçesi Saydam Caddesi´nde bekleyen Sefa S.'nin aracına müşteri olarak bindi ve Yüreğir Otogarı'na gitmek istediğini söyledi. 2'si sivil, 4 ekiple takip edilen Sefa S., otogara geldiğinde müşteri sandığı polisten 25 TL ücret talep etti. Kimliğini gösteren polis memuru, Sefa S.'ye 'Korsan taksicilik' suçundan işlem yapılacağını söyledi. Otomobilden indirilen Sefa S., gözyaşlarına boğuldu. Müşteri gibi aracına binen polise, `Beni yaktın´ diyen Sefa S.'ye toplam 8 bin 816 TL para cezası kesildi. Ayrıca 60 gün trafikten menedilen otomobil, çekici ile Trafik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Can ÇELİK

        2021-07-03 14:45:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler