Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güven ÖZGÜL/YUMURTALIK, (Ceyhan), (DHA)ADANA´nın Yumurtalık ilçesinde dün gece yüzmek için denize giren Şahin Acar (15), suda kayboldu. Sabah saatlerinde Şahin´in sahile vurmuş halde cesedi bulundu.

        Ceyhan´dan dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte Yumurtalık Plajı´na gelen Şahin Acar, denize girdi. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan Acar, sürüklenerek kayboldu. Durumun bildirilmesi üzerine İlçe Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, bölgede arama çalışması yaptı ancak Şahin´i bulamadı. Sabah saatlerinde denize girenler, bir cesedin sahile vurduğunu gördü. Plaja gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde cesedin Şahin Acar´a ait olduğu belirlendi. Bölgeye gelerek Şahin´in cesedini alan ailesi, defnetmek üzere Ceyhan´a götürdü.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Yumurtalık Güven ÖZGÜL

        2021-07-04 13:57:22

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler