Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’da arızalanan asansörde mahsur kalan su dağıtıcısını CANKUR ekipleri kurtardı. Kurtarma anı

        görüntülenen Cumhur Kozanoğlu, “İçeride kalp krizi geçirecektim” diyerek apartman yönetimine tepki gösterdi.

        Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi 5 Ocak Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, apartmana damacana getiren 55 yaşındaki su dağıtıcı Cumhur Kozanoğlu, asansöre bindi. 4’üncü kattayken asansör arızalanarak aniden durdu. Bunun üzerine Kozanoğlu, alarma basarak yardım istedi ancak yönetici apartmanda olmadığı için kimse su dağıtıcısını kurtaramadı.

        Bunun üzerine apartmandakiler durumu önce polise ardından da Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Cankur ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, asansörün kapısını levye ile açarak yarım saat mahsur kalan Cumhur Kozanoğlu’nu kurtardı.

        Kurtarma anı görüntülenirken Cumhur Kozanoğlu, apartman yönetimine tepki göstererek, “Şöyle bir baksan apartmana benziyor değil mi. Bizim TOKİ’de dahil asansör de bir kişi kalsın 3 dakika içerisinde kurtarırlar. Yönetici gitmişse anahtarı eşine bırakmaz mı. Ben böyle bir sorumsuzluğu hayatımda görmedim. Yarım saati geçti içerideyim. Kalp krizi geçirecektim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler