Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yusuf KANTARLIEser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA)ADANA'da, iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale etmeye giden ekipteki polis memuru O.İ.'ye kamyonet çarptı. O.İ. tedaviye alınırken, kaçan kamyonet sürücüsü Rıdvan G. (31) ise yakalanıp, gözaltına alındı.

        Merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi´nde iki grup arasında kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gelen ekipler mahalleyi ablukaya alarak kavgayı ayırdı. Kavga diğer sokaklara da sıçradı.

        KAMYONET ÇARPTI

        Rıdvan G. yönetimindeki 33 E 3342 plakalı kamyonet, kavgaya müdahale eden polis memuru O.İ.´ye çarptı. Rıdvan G. kaçarken, yaralı polis memuru çağırılan ambulansla Adana Şehir ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Bölgeye takviye olarak Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polisleri sevk edildi. Ekipler, Rıdvan G.´yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Yusuf KANTARLIEser PAZARBAŞI

        2021-07-09 18:20:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler