Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nuri PİRCan ÇELİK/ ADANA, (DHA)ADANA´da sıcaktan bunalan gençler ve çocuklar boğulma tehlikesine aldırış etmeden sulama kanallarında yüzdü. Kanala giren orta yaşlarda bir kadın ile erkek, kıyafetleriyle kendilerini akıntıya bırakarak kulaç attı. Bu sırada fotoğraflarının çekilmesine tepki gösteren erkek "Beni sudan çıkarmayın. Gelirsem kavga ederiz" dedi.

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre kentte hava sıcaklığı 38 derece ölçüldü. Dışarıda vakit geçirirken sıcaktan bunalan vatandaşlar, gölgelik alanlarda dinlendi. Çocuk ve gençlerin bazıları da havuza gitmek yerine boğulma tehlikesine rağmen sulama kanallarında yüzmeyi tercih etti. Her yıl onlarca kişinin boğulmasına aldırış etmeyen gençler, Kıyıboyu Caddesi üzerindeki sulama kanalında yoğunluk oluşturdu. Kanaldaki köprünün üzerine çıkan gençler akrobatik hareketlerle suya atlayarak birbirleriyle yarıştı. Kanalda yüzen çocuklardan Mehmet Yıldız (12), gazetecilerin "Akıntıdan korkmuyor musun?' sorusunu "1 gram korku yok bende. Yüzme bildikten sonra sorun yok" diye yanıtladı.

        'GELİRSEM KAVGA EDERİZ'

        Bu arada, aynı bölgede kendilerini akıntıya bırakarak yüzen orta yaşlarda bir kadın ve bir erkek dikkat çekti. Görüntülenen erkek basın mensuplarına tepki göstererek, "Beni sudan çıkarmayın. Gelirsem kavga ederiz" dedi. Kadın ile erkek, bir süre akıntıda ilerledikten sonra demir korkuluklara tutunarak sudan çıktı. Bir grup çocuk da Turhan Cemal Beriker Bulvarı´ndaki süs havuzuna girerek, oyunlar oynadı.DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez Nuri PİR-Can ÇELİK

        2021-07-27 16:26:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler