Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Organize Sanayi Bölgesi’nin (AOSB) kurumsal kimliği ile bütünleşen giriş tagı yenilenirken, güvenliğin sağlanmasına önemli katkı sunacak 'MOBESE Projesi' de hayata geçirildi.

        Otoban giriş noktasında bulunan kuzey giriş kapısında, AOSB’nin marka değerine yakışacak, akılda kalıcılığı sağlayacak, bilinirliğini artıracak ve kurumsal kimliği ile bütünleşerek prestijine katkı sağlayacak ‘Giriş Tag’ı Projesi’ tamamlandı.

        AOSB’nin kuzeydoğusunda, genişleme alanlarına hitap edecek ve bölgedeki trafik yoğunluğunun azalmasına katkı sağlayacak şekilde projelendirilen giriş tagı, modern mimarisi ile göz kamaştırırken, hem trafiğin rahatlamasını hem de daha güvenli geçişi sağladı. AOSB Giriş Tag’ı ile prestijli girişin yanı sıra trafiğin de rahatlaması memnunluk oluşturdu.

        Bu arada, Tarsus Adana Gaziantep Otoyolu üzerinde planlanan 2. Otoban Bağlantı Kavşağı’nın (Misis Bağlantı Yolu) yenilenmesine ilişkin çalışmaların ise Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından sürdürüldüğü bildirildi.

        AOSB MOBESE ile daha güvende

        AOSB’de MOBESE Projesi de devreye girdi. AOSB Bölge Müdürlüğü binasında bulunan MOBESE İzleme Merkezi’nden bölgenin yanı sıra tüm giriş ve çıkışlar kontrol altında tutuluyor. Çevre güvenliğini sağlamak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında, Atıksu ve Kullanma Suyu Arıtma Tesisleri, AOSB Ticaret Merkezi ve Kamu Kampüsü ile ana arterler üzerinde belirlenen önemli kavşak ve noktalar ile bölgenin tüm giriş çıkışlarına kamera sistemi yerleştirildi.

        65 noktaya 227 kamera

        Proje kapsamında, 65 noktaya toplamda 227 kamera yerleştirilmesinin yanı sıra 6 noktada 12 kamera ile 24 şeritte Plaka Tanıma ve İzleme sistemi yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler