Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yusuf KANTARLI / ADANA,(DHA)- Süper Lig'in 9´uncu haftasında Adana Demirspor sahasında ağırladığı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor´a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

        MONTELLA: ŞANSIN HİÇ BİZİM YANIMIZDA OLMADIĞINI GÖRDÜK

        Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yenildikleri için takım olarak çok üzgün olduklarını belirterek, "En kritik anlarda şansta yanımızda değildi. Şansın hiç bizim yanımızda olmadığını gördük. kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Böyle oynayacaklarını biliyorduk. Ona göre hazırlandık. Pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Ya şanssızlıktan ya da becerisizlikten" diye konuştu.

        SUMUDICA: BU PUAN TARAFTARLARIMIZA ARMAĞANIMIZ OLSUN

        Futbolcularını oynadıkları güzel oyun için tebrik ettiğini aktaran Marius Sumudica, "Bugün oyuncularımız Yeni Malatyaspor'un bir aile olduğunu kanıtladılar. Bugün de 3 puanı hak ettik. Birinci ve ikinci yarı birçok skor yapma şansımız oldu. Adana Demirspor´un da şansları oldu. Mutluyum. Taraftarlarımıza söz vermiştik. Mücadele ederseniz o mücadele size puan ve galibiyet getirir. Bu 3 puan taraftarlarımıza armağanımız olsun" dedi.

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        Vincenzo Montella açıklamaları

        -Marius Sumudica açıklamaları

        DHA-Spor Türkiye-Adana / Merkez

        2021-10-16 21:45:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler