Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’da bir kişi, elektrikli soba içerisinde 1 kilo 118 gram metamfetamini Hatay’a götürürken otoyolda polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muhterem K.’nın (54) Adana’dan aldığı uyuşturucuyu doğu illerine taşıdığı ihbarını aldı. Şüpheliyi takibe başlayan ekipler, Muhterem K.’yı kayınvalidesine ait otomobiliyle TarsusAdanaGaziantep otoyolu üzerinde durdurdu.

        Araçta narkotik köpeğiyle yapılan aramada elektrikli soba içerisine gizlenmiş 1 kilo 118 gram metamfetamin ele geçirildi.

        Gözaltına alınan Muhterem K., ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, “Aslen Hatay’da yaşıyoruz. Eşime Adana’da bijuteri dükkanı açacaktım onun için de buraya dükkan kiralarına bakmaya geldim. Dönüşte de Hatay'da köy evim var, o nedenle tablacıdan ikinci el bir elektrikli soba aldım. Hatta 75 liralık sobayı pazarlıkla 50 liraya aldım. Kış mevsimi için hazırlık yapıyorum. Suçlamaları reddediyorum” dediği öğrenildi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muhterem K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler