Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin (ÇGC) 47.kuruluş yıldönümü kutlandı.

        İlk olarak Atatürk Anıtı’nda yapılan törende; 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy, Yönetim Kurulu Üyesi Jale Karaşahinoğlu ile TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer ve kadın gazeteciler anıta çelenk koydu.

        Katılımcılar daha sonra Basın Anıtı’na geçti. Burada da 1 dakikalık saygı duruşunun ardından, basın açıklaması yapan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, “Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin 47. kuruluş yıldönümüne kavuşmaktan ve bu sevincimizi paylaşmaktan büyük onur duyuyoruz" dedi.

        Başkan Esendemir, korona virüs salgınından dolayı çok zor ve sorunlu bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Buna rağmen büyük bir dayanışma içerisinde; el ele vererek, kenetlenip cemiyetimizi daha da ileriye taşımanın gayreti içerisinde olduk. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni muhteşem bir sosyal tesise kavuşturduk. Bu tesis; Türkiye’nin en saygın basın kuruluşları arasında bulunan cemiyetimize renk kattı. Cemiyetimizi daha iyi şartlara taşırken; meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlarla da yakından ilgilendik. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Bundan sonra da daha değerli ve kaliteli çalışmalar yapan bir cemiyet olarak olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler