Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’nın Tufanbeyli ilçesi Belediye Başkanı Av. Remzi Ergü ile Kaymakam Abdulhamit Bayram yetim ve öksüz çocukları iftarda yalnız bırakmadı.

        Tufanbeyli ilçesi Atatürk Yatılı Bölge Okulu yemekhanesinde verilen iftar yemeğinde yetim ve öksüz çocuklar ile aileleri bir araya geldi. İftar yemeğine katılan Tufanbeyli ilçesi Belediye Başkanı Av. Remzi Ergü ile Kaymakam Abdulhamit Bayram çocukları iftarda yalnız bırakmadı. Kaymakam Bayram, devletin her çocuğun yanında ve destekçisi olduklarını ifade ederek iftarda çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu paylaştıklarını kaydetti. Belediye Başkanı Remzi Ergü ise çocuklar ve aileleriyle iftarda sohbet ederken çocuklara iftar sonrası alışveriş kartı ve oyuncaklar hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler