Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anıl ATAR-Nuri PİR/ADANA, (DHA)ADANA´da döviz bürosundan çıkan bir kişinin, elindeki para dolu çantayı çalan Ozan O., çevredekiler tarafından yakalanıp, polise teslim edildi. Vatandaşlar, caddeye saçılan paraları da toplayıp sahibine verdi.

        Olay, saat 14.00 sıralarında Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi´nde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi, para bozdurmak için döviz bürosuna girdi. Bu sırada iş yerinin önünde bekleyen Ozan O., bozdurduğu parayı çantasına koyup, dışarı çıkan vatandaşı takip etmeye başladı. Bir süre sonra Ozan O., vatandaşın elindeki para dolu çantayı alıp kaçmaya başladı. Fermuarı açılan çantadaki bir miktar para da caddeye saçıldı. Vatandaşın bağırarak yardım istemesi üzerine çevredekiler kapkaççıyı uzaklaşamadan yakaladı. Çevredekiler, caddeye saçılan paraları toplayıp, sahibine teslim etti. Bu anlar bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Şüpheli Ozan O., ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. Şüpheli sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Anıl ATAR

        2022-10-21 16:33:06

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler