Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adıyaman'da oyuncağını almak için 10 metrelik kuyuya düşen çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı

        Adıyaman'da, komşusunun bahçesinde oyun oynadığı esnada 10 metre derinlikte bulunan ve içerisinde su olan kuyuya düşen 9 yaşındaki çocuk, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kuyuya düşen çocuğun yara almadan kurtarılması rahat nefes aldırdı.

        İHA'nın haberine göre, Yeşilyurt Mahallesi ikamet eden 9 yaşındaki çocuk, komşuları N.Ç'nin ikametinin bahçesinde oyun oynadığı esnada üzeri tahta ve saclarla kapalı olan kuyunun üzerinden geçti. Kuyunun üzerinden geçen çocuk tahtaların kırılmasıyla 10 metre yüksekliğindeki kuyu içerisine düştü. Kuyu içerisine düşen çocuk kuyu içerisinde bulunan 1 metrelik suda yüzerek kuyunun kenarlarına tutundu. Kuyu kenarlarına tutunan çocuk çığlıklar atarak yardım istedi. Bir süre sonra küçük çocuğun yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar itfaiye ekiplerine, 112 Acil Sağlık ekipleri ile AFAD ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce kuyu çevresinde güvenlik önlemi aldı.112 Acil Sağlık ekiplerinin de hazır beklediği olay yerinde itfaiye erleri halatlar yardımı ile kuyu içerisine inerek küçük çocuğa ulaştı.

        Küçük çocuğa ulaşan itfaiye eri çocuğu kendisine bağlayarak yukarıya doğru tırmandı. İtfaiye eri tarafından kuyu içerisinden sağ salim çıkarılan çocuk daha sonra 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Mustafa Durgut'un olayı yara almadan atlattığı sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ