Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, hükumetin planladığı Enflasyonla Topyekun Mücadele programıyla ilgili olarak herkesi mücadeleye davet etti.

        Enflasyonla mücadele konusun da iş dünyasına destek ve fedakarlık çağrısında bulunan Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Fırat, “Türkiye hedefleri olan bir ülkedir. Meselemiz bu uzun yolda güçlü durmak ve ayakta kalmaktır. Bu kervanda yolda kalmamak için birlik ve beraberliğimizi yine ispat etmemiz gerekli. Geçmişi sağlam temellerle kurulu olan ülkemizi bu gibi enflasyonu etkileyecek sıkıntılı süreçler yıpratamayacaktır. Bu sıkıntılı süreçte hep birlikte kolları sıvayarak üstesinden geleceğimizden ve kolaylıkla atlatacağımızdan hiç şüphemiz yok. Aydınlık yarınlarımız için enflasyonla mücadele de top yekun milletçe el ele vererek başarılı olacağımız aşikardır. Enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülke genelinde indirim kampanyası başlatılmıştır. Üyelerimizin bu kampanyaya katılmaları önem arz etmektedir. Kampanyaya katılım yapacak üyelerimizin tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetler listesine borsamızın web sitesinden (www.adiyamantb.org.tr) ulaşabileceklerdir. Kampanyaya katılmak isteyen üyelerimiz borsamız ile iletişime geçmeleri yeterli olacaktır" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler