Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘STEM Eğitimci Eğitimi 2’ programı tamamlandı.

        Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İpek Yolu Kalkınma Ajansı tarafından 2018 yılı teknik destek programı kapsamında desteklenen “STEM Eğitimci Eğitimi 2” konulu eğitim 0812 Ekim tarihleri arasında 40 saat olarak gerçekleştirildi.

        Eğitim Fen Bilimleri, Matematik, Bilişim Teknolojileri, Fizik, Teknoloji Tasarım, Sınıf, Okul Öncesi ve İngilizce öğretmenleri katıldı.

        Eğitimler Doç. Dr. Muzaffer Özdemir ve Doç. Dr. Betül Timur tarafından verildi. Eğitimde, 3D yazıcı ile modelleme eğitimi, simülasyon ve web 2.0 araçların kullanımı ve geliştirilmesi, STEM eğitiminde ölçme ve değerlendirme, algoritma ve kodlama yazım çalışmaları (koşudöngü bloklarını öğrenme), projesorgulanma tabanlıbağlam temelli öğrenme, ders planlama uygulamaları, STEM eğitiminde modelleme çalışmaları, STEM eğitiminde sınıf yönetimi konuları anlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler