Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Mutlu Yarınlara’ Projesi ile 120 üniversite öğrencisi Gaziantep’e geziye götürüldü.

        Adıyaman Üniversitesi’nde bu yıl eğitime başlayan öğrenciler ‘Mutlu Yarınlara’ Projesi ile geziyor. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü tarafından yürütülen proje ile 120 öğrenci etkinlikte bir araya geldi. Polisevinde kahvaltı yapan 120 öğrenci daha sonra Gaziantep’e doğru yola çıktı.

        Adıyaman’a öğrenim görmek için gelen Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan illerin nüfusuna kayıtlı öğrencilerin, maddi, manevi ve etnik kökenleri itibariyle istismar edilmelerini önlemek için bu etkinlik gerçekleştiriliyor.

        Öğrencilerin zararlı oluşumların propagandalarını etkisiz kılmak, üniversitede meydana gelebilecek toplumsal olay ve eylemlerin önüne geçmek, provokasyonlara gelmelerini önlemek, gençlerin devlete ve güvenlik güçlerine olan önyargılarını kırmak, öğrencilerin öğrenimi için gerekli olan huzur güven ve sükunet ortamını sağlamak için bu etkinlik gerçekleştiriliyor.

        Öğrenciler Gaziantep’te Şahinbey Savaş Müzesi, Şahinbey Anıtı, Planetaryum, 14 Şehit Anıtı, Gaziantep Hayvanat Bahçesini gezeceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler