Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, İhlas Haber Ajansı Adıyaman Bürosunu ziyaret ederek, ‘Yedi Yılın Panoraması’ isimli dergiyi hediye etti.

        Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü beraberinde Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Kamil Varınca ile birlikte İhlas Haber Ajansı Muhabiri Ahmet Arslantaş’ı ziyaret etti.

        Adıyaman Üniversitesi tarafından hazırlanan, ‘Yedi Yılın Panoraması’ isimli dergiyi hediye eden Rektör Gönüllü, 2011 yılı Mayıs ayı ile 2018 yılı Mayıs ayı arasında yapılan çalışmaların dergide yer aldığını söyledi.

        geride bıraktım. Tek gayem ata yurdum olan Adıyaman’ı bir ‘ilim şehri’ yapmanın bir vesilesi olmak ve Üniversitemizi hak ettiği düzeye yükseltmek olmuştur. Adıyaman Üniversitesi’ndeki değişim ve gelişimi tek bir kitapçık ile anlatmak ve aktarmak elbette mümkün değildir. Bu eser bir nebzede olsa atiye bir haşiye olsun diye hazırlanmıştır.Fotoğraflar ve tablolar eşliğinde Adıyaman Üniversitesi’ndeki değişim ve gelişimi net olarak göreceksiniz” dedi.

        Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, 2006 yılında kurulan üniversitenin sürekli olarak gelişimini sürdürdüğünü ve bu gün Ülkemizin üniversiteleri arasında fark edilir bir konuma yükseldiğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler