Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından il merkezindeki tüm taziye evlerinde temizlik çalışması yürütüldü.

        Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından daha önce il merkezindeki tüm cami, cemevi ve Kur’an kurslarında gerçekleştirilen temizlik çalışmaları son olarak taziye evlerinde yapıldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, il merkezinde rutin olarak sürdürülen temizlik çalışmalarına ek olarak ibadethanelerde ve taziye evlerinde de devam ettiklerini belirtti.

        Belediye yetkilileri, “Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan ibadethane temizleme aracı ile il merkezindeki tüm cami, cemevi ve Kur’an kurslarında temizlik çalışması yapıyoruz. Bunların yanında mahallelerimizde bulunan taziye evlerimizde de temizlik çalışması yürütüyoruz” diye konuştu.

        Taziye evlerinde yapılan temizlik çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Adıyaman Beledisine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler