Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz İbrahim Halil Fırat, 10 Nisan Polis Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıl Dönümü ve 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, “Ülkemizin huzur ve sükûnetini sağlayan, üstlendikleri ağır sorumlulukla, zorlu görevler, bazen 24 saate varan mesailer, evine, eşine, çocuklarına vakit ayıramayan, malımızı, canımızı, namusumuzu, vatanımızı, bayrağımızı ve ezanımızı koruyan vatanı ve milleti uğruna gerektiğinde ölümü göze alan polislerimizin, 10 Nisan Polis Bayramını kutluyorum. Türk polisi görevlerini üstün cesaretle, öz güvenle, hayatlarını düşünmeden toplumun güvenli yaşaması adına gösterdiği olağanüstü gayretle hepimizin gönlünde taht kurmuştur” dedi.

        Fırat mesajının devamında, “Demokratik düzenin ve insan haklarının hakim olduğu çağımızda, polislik her şeyden önce bir insanlık ve uygarlık mesleğidir. Bu yönüyle, bir takım temel vasıflara sahip olmayan ve mesleğin getirdiği zorlukları göğüslemekten uzak insanların yapamayacağı profesyonel ve hassas bir meslektir.

        Duygularını kontrol edebilen, kurallara öncelikle kendisi uyan, kendisine güvenle yaklaşılan, adil, tarafsız, dürüst bir kişiliğe sahip polislerimizle güvendeyiz, rahat uyuyoruz.

        Türk Polis Teşkilatı mensuplarımızın, 174. Kuruluş Yıl Dönümünü ve 10 Nisan Polis Bayramını tebrik ediyorum. Bu vesile ile şehit olan tüm kahraman polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, halen görevleri başında bulunan fedakar ve cefakar polislerimize, aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler