Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Alişar köyü yakınlarında otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre, kaza gece saat 23.00 sularında meydana geldi. Mustafa Varılmaz yönetimindeki 44 NA 210 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Kadir Tekin yönetimindeki 53 AK 512 plakalı Fiat marka hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile her iki araçta maddi hasar oluştu.

        Kazada araç sürücüleri ile araçlarda bulunan Meltem Erdin, Muhammed Yusuf Erdin, Işıl Fatma Erdin, Ümit Erdin, Ece Hanım Tekin ve Güngör Tekin yaralandı.

        İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler