Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA) ADIYAMAN´da, cadde ortasında 2 kişi arasında çıkan kavgada, av tüfeğiyle vurulan Yusuf Şimşek yaralandı.

        Olay, öğle saatlerinde, Mehmet Akif Mahallesi'nde meydana geldi. Caddede karşılaşan Ramazan Dağ ile Yusuf Şimşek arasında bilinmeyen nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek, kavgaya dönüştü. Bu sırada Dağ, yanında getirdiği av tüfeğiyle Şimşek'e ateş açarak, kaçtı. Omzundan yaralanan Şimşek, silah seslerini duyanların ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Yusuf Şimşek´in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, olayın ardından kaçan Ramazan Dağ'ın yakalanması için çalışma başlattı.DHA-Güvenlik Türkiye-Adıyaman / Merkez Mahir ALAN

        2020-08-03 13:48:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler