Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahir ALAN/ADIYAMAN,(DHA)ADIYAMAN´da, çocuklar arasında çıkan kavgaya aileler de karıştı. 3 kişinin yaralandığı taşlı sopalı kavgayı polis, biber gazı sıkarak sonlandırdı. Kavgaya karışan 3 kişi gözaltına alındı.

        Kavga, gece yarısıı Yeni Sanayi Mahallesi´nde yaşandı. Çocuklar arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan kavgaya aileler de karıştı. Kısa sürede büyüyen kavgada taraflar birbirlerine taş ve sopa ile saldırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

        Polisin biber gazı kullanarak sonlandırabildiği kavgada yaralanan Bayram Akyüz, Musa Akyüz ve Nevruz Akyüz, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        Polis kavgaya karışan 3 şüpheliyi gözaltına aldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Adıyaman / Merkez Mahir ALAN

        2020-10-02 09:30:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler