Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman İkra Koleji, Hatay’da yakılan ormanlar anısına okul bahçesinde fidanları toprakla buluşturdu.

        Hatay’da terör örgütü mensupları tarafından yakıldığı iddia edilen ormanlar anısına Adıyaman İkra Koleji anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okul öğretmen ve idarecileri “Hatay’a can, binlerce fidan” sloganıyla temsili olarak fidan dikti. Fidanlar, eğitimciler tarafından okul bahçesinde toprakla buluşturuldu.

        İkra Koleji Kurucu Müdürü Süleyman Toprak, Hatay’da yakılan ormanların insanlıkla bağdaşmayacağını dile getirerek, “Hatay’da çeşitli bölgelerde günlerce süren orman yangınları, yerleşim yerlerini de içine aldı. Büyük bir mücadele sonrası söndürülen bu yangınların çıkmasına sebep olanlar mutlaka hukuk önünde hesap vermeli ve gereken cezayı almalıdır. Bizlerde okul olarak, sosyal duyarlılık olmak adına böyle bir etkinliğe imza attık. Hatay’da yakılan her bir fidanın karşılığında ülkemizin çeşitli yerlerinde fidanlar toprakla buluşmalı. Bizlerde ilk fidanları toprakla buluşturduk. Bundan sonra da Hatay anısına yeni fidanları dikeceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler